top of page
Caravan tent

ZAPATO

Schoenmakerij & Retoucheatelier

Caravan tent & parasol herstellingen.
Ook dat is een specialiteit van Schoenmakerij Zapato in Nieuwpoort.

Parasol of voortent kapot van je caravan?

Schade aan je caravan? Laat je vakantie niet in het water vallen door gaten of scheuren in de tent of parasol van je caravan. Schoenmakerij Zapato in Nieuwpoort-Stad weet wat te doen, met een topservice in caravan tent & parasol reparaties. Zo kan je weer snel zorgeloos gebruikmaken van je onmisbare voortent of parasol, zonder dat je een nieuwe moet kopen.

 

De meeste voortentluifels en parasols van caravans zijn vervaardigd uit een stevig materiaal, maar toch zijn gaten, scheuren, lekkages of andere schade niet altijd uit te sluiten. Scherpe voorwerpen, takken, stormweer, vandalisme, maar ook slijtage, verkeerd gebruik of ritsproblemen zijn enkele oorzaken van een beschadigde caravan voortent of parasol. Allemaal redenen om bij ons binnen te stappen!

Caravan tent

Caravan tent en parasol reparaties met vakmanschap

Schoenmakerij Zapato is nog een van de weinige stoffeerders in België die gespecialiseerd is in caravan parasol en voortent herstellingen. Een scheur repareren, het dak of de nok herstellen, naden herstikken,… wij zorgen voor een vakkundige herstelling van caravan tenten en parasols.

Caravan parasol

Ons vakmanschap houdt al generaties stand

Ons vakmanschap houdt al generaties stand, met meer dan 30 jaar ervaring als stoffeerder. Zo kan je er gerust van zijn dat Schoenmakerij Zapato jouw caravan tent of parasol met kennis van zaken, kwaliteit en oog voor detail herstelt. Dat alles aan een correcte prijs!

Caravan parasol

Is je caravan tent of parasol kapot? Stap ermee naar Schoenmakerij Zapato in Nieuwpoort. Contacteer ons!

bottom of page