top of page
ballondecoratie

ZAPATO

Schoenmakerij & Retoucheatelier

Verjaardagscadeau tip? Een ballondecoratie van Schoenmakerij Zapato!

Uw ballonspeciaalzaak

Schoenmakerij Zapato is niet alleen schoenmakerij en retoucheatelier, we zijn nu ook uw ballonspeciaalzaak voor latex en folie ballonnen in Nieuwpoort, Koksijde en Oostduinkerke. Een gepersonaliseerde ballonpilaar, een eyecatcher van een ballonnenboog of een romantische hartvorm, … de meest uiteenlopende formaten, vormen en kleuren in ballonnen zijn bij ons verkrijgbaar, bedrukt of in een effen kleur, voor iemand in het bijzonder, voor een klein feestje of een groot event.

ballondecoratie
ballondecoratie

Ballondecoratie voor alle gelegenheden !

Op zoek naar de ultieme verjaardagscadeau tip? Het perfecte beterschap cadeau om een zieke in het ziekenhuis te doen glimlachen? Een hart veroveren op Valentijn? Of de perfecte sfeerbrenger voor een huwelijk, communiefeest of lentefeest, doop, kinderfeest, jubileum, een ander feest of event? Alle gelegenheden zijn goed om uit te pakken met onze ballondecoraties. De ballonversieringen van Schoenmakerij Zapato verrassen iedereen en brengen elk feest, event, opendeurdag of opening van een zaak in hogere sferen!

ballondecoratie
ballondecoratie

Hoeveel kosten onze ballonnen?

U kunt bij ons bijvoorbeeld een enkele ballon met helium, een folieballon met helium of een grote ballonversiering op maat van uw feest of event bestellen. De prijzen zijn afhankelijk van verschillende factoren. Contacteer ons dus gerust of kom vrijblijvend langs om de prijs van uw balloncreatie te kennen. Levering is bovendien gratis in Nieuwpoort en Oostduinkerke! Maar we leveren uiteraard ook verder (prijs/kilometer).

ballondecoratie
ballondecoratie

Zet eens iemand in de ballonnetjes of breng kleur op uw feest met de mooiste ballondecoratie.
Contacteer Schoenmakerij Zapato of spring even binnen in onze ballonspeciaalzaak in Nieuwpoort!

bottom of page